برپایی تجمع کاندیداها بعد از انتخابات تخلف محسوب می‌شود
کد خبر: 3977709
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۳

برپایی تجمع کاندیداها بعد از انتخابات تخلف محسوب می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس با تأکید بر محدودیت‌های کرونایی و لزوم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی گفت: پس از انتخابات برای حفظ سلامتی عمومی هیچ‌گونه تجمعی از طرف نامزدها نباید شکل گیرد و در غیر این صورت این کار تخلف محسوب می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی، اخبار و مستندسازی ستاد انتخابات شهرستان شیراز، سیداحمد احمدی‌زاده، رئیس ستاد انتخابات فارس امروز، 25 خردادماه در گردهمایی بزرگ نامزدهای ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی این شهرستان با بیان اینکه تلاش و هزینه بسیاری از جمله افزایش ۲۲ درصدی شعب اخذ رای شیراز برای حفظ سلامت عمومی شده است، تصریح کرد: چه آن دسته از نامزدهایی که منتخب مردم خواهند بود و چه کسانی که انتخاب نمی‌شوند، از هم اکنون باید هواداران خود را برای رعایت قانون توجیه کنند.

وی با تصریح اینکه داوطلبینی که به مرحله نامزدی انتخابات رسیده‌اند، قطعاً اطلاعات کافی در خصوص  نحوه تبلیغات را اخذ کرده‌اند و اطلاع‌رسانی‌های کافی نیز از طرف فرمانداری انجام شده است، اظهار کرد: انتظار ما و همه دست‌اندرکاران این است که نامزدها در چارچوب موازین قانونی حرکت کنند.

معاون استاندار، رعایت اخلاق را گمشده بسیاری از موضوعات مهم امروز به ویژه در فضای رسانه‌های مجازی برشمرد و افزود: نامزدها باید تلاش کنند با یک نگاه ایجابی خود را اثبات کرده و برنامه‌های عملیاتیشان را برای مردم تبیین کنند نه اینکه با یک نگاه سلبی، دیگر نامزدها را تخریب کنند.

احمدی‌زاده تصریح کرد: نامزدهای انتخابات شوراهای شهر باید مظهر امیدآفرینی و مشوق افزایش مشارکت عمومی در انتخابات باشند و از القای یاس و نا امیدی به فضای عمومی جامعه و مردم پرهیز کنند.

وی در خصوص اهمیت و نقش شوراهای شهر گفت: شوراهای شهر به عنوان یک پارلمان منطقه‌ای و کوچک محسوب می‌شوند که علاوه بر سه وظیفه مهم انتخاب شهردار، تصویب بودجه و نظارت بر عملکرد شهرداری‌ها، وظایف خطیر دیگری در حوزه امور عمرانی، بهداشتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شهرها نیز بر عهده دارند و عملا شورا تسهیل‌کننده امور مربوط به مردم در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری است.

احمدی‌زاده بر ضرورت اشراف نامزدها نسبت به موضوعات استان و انتخابات، تأکید کرد و گفت: در استان فارس، در حوزه ثبت نام انتخابات شوراها قریب به ۳۲۶۸ نفر ثبت‌نام کردند یعنی ۱۱۵ شهر ما در استان فارس در حوزه ثبت نام به حد نصاب کامل رسید و استقبال بسیار خوبی داشته‌ایم که در فرایندهای بعدی بررسی صلاحیت‌ها و انصراف‌ها تعدادی کاهش یافت.

به گفته وی، در حوزه روستایی انتخابات شوراهای اسلامی، قریب به ۲۳۰۰ روستا و در حوزه عشایری این انتخابات ۲۶۶ تیره عشایری وجود دارد که برای آن‌ها انتخابات برگزار خواهد شد؛ برای این دو بخش نیز ۱۴ هزار و ۶۵۸ نفر در استان فارس ثبت نام کردند.

معاون استاندار فارس با اشاره به وجود ۳۸۴۴ شعبه اخذ رای در این استان اضافه کرد: بخش عمده‌ای از شعب، به تعداد ۸۳۲ شعبه مربوط به شهرستان شیراز است و قریب به ۸۰ تا ۹۰ هزار نفر دست‌‌اندرکار برگزاری انتخابات خواهند بود که این حجم از کار نیاز به تمهیدات و پیش‌بینی‌های زیادی در حوزه‌های مختلف خصوصا حفاظت وامنیت داشته است که به خوبی انجام گرفته و آماده برگزاری انتخابات هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس به موضوع انتخابات ریاست جمهوری نیز گریزی زد و با اشاره به تاریخچه انتخابات ریاست جمهوری، آن را به عنوان سیاسی‌ترین انتخاباتی دانست که در مجموعه حاکمیت  نظام جمهوری اسلامی وجود دارد و به گفته مقام معظم رهبری بالاتر و مهم‌تر از بحث انتخابات نداریم.

احمدی‌زاده با تأکید بر اینکه مدیر هیچ دستگاهی حق ندارد از امکانات دولتی له یا علیه نامزدی استفاده کند، گفت: تنها جایی که مدیر دستگاه می‌تواند نهایت فعالیت را داشته باشد در ترغیب و تشویق مردم برای مشارکت حداکثری در انتخابات است.

انتهای پیام
captcha