دوری از فرهنگ جهادی؛ بزرگترین مشكل كشور / خدمت به مردم با كاغذبازی ممكن نیست
کد خبر: 3925264
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۵

دوری از فرهنگ جهادی؛ بزرگترین مشكل كشور / خدمت به مردم با كاغذبازی ممكن نیست

رئیس كمیته امنیت كمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور نیازمند فرهنگ جهادی دفاع مقدس است، تأکید کرد: مشکل مردم با بروکراسی‌های اداری پیچیده حل نمی‌شود بلکه با همت و اراده حل می‌شود که از صدها کاغذ و صورت جلسه بهتر است.

به گزارش ایكنا از فارس، ابراهیم عزیزی، رئیس كمیته امنیت كمیسیون امنیت ملی مجلس، عصر جمعه، 4 مهرماه در جمع مردم روستای شوراب و احمدآباد منطقه سیاخ دارنگون شیراز با بیان اینکه امروز بزرگ‌ترین مشکل کشور دوری از فرهنگ مدیریت جهادی است، تأكید كرد: دلدادگی به مکتب غرب و وابستگی به بیگانگان مشکلی را حل نمی‌کند.

وی با بیان اینکه کشور همیشه نیازمند فرهنگ جهادی دفاع مقدس است، ادامه داد: مشکل مردم با بروکراسی‌های اداری پیچیده حل نمی‌شود بلکه با همت و اراده حل می‌شود که از صدها کاغذ و صورت جلسه بهتر است.

عزیزی همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس،‌ تصریح کرد: نام دفاع مقدس برگرفته از عنصر ایمان و معنویت است و این تقدس به این دلیل بود که ما برای دفاع از آرمان‌های نبوی، علوی و فاطمی در صحنه حاضر شدیم. جنگ فی‌نفسه عنصر خوبی نیست، اما وقتی تبدیل به فرهنگ اعتقادی و در راستای دفاع از آرمان، مکتب و اصول باشد، تقدس پیدا می‌کند چراکه در وصیت‌نامه شهدا می‌خوانیم که برای نجات بشریت، اسلام و مبارزه با ظلم و ستم با درس گرفتن از مکتب سیدالشهدا(ع) در این راه قدم گذاشتند.

وی دفاع مقدس را برگرفته از مکتب ایثار و مردانگی و شجاعت دانست و افزود: دفاع مقدس مکتب همه خوبی‌ها و مردانگی‌ها است و انصافاً خاک جبهه قطعه‌ای از بهشت بود.

عزیزی با نقل خاطره‌ای از شهدای والامقام سردار قاسم سلیمانی و باکری در عرصه دفاع مقدس،‌ تصریح کرد: با حضور فیزیکی در صحنه عملیات بدر، شاهد بودم که شهید باکری چگونه در آن شرایط سخت و دشوار از رورخانه دجله عبور کرد و در نهایت به فیض شهادت نائل آمد؛ در صورتی که می‌توانست عقب‌نشینی کرده و جان خود را نجات دهد. به راستی شهید باکری با چه روحیاتی آن لحظات آخر که دشمن همه‌جانبه هجوم آورده بود را سپری کرد تا زمانی که شهید شد؟ این همان معنویتی است که رزمندگان دفاع مقدس داشتند. در اواخر سال 61 در منطقه فکه هنگامی که برای نجات جان شهید، بالای سرش رفتیم، همه ما را به فاطمه زهرا(س) قسم داد تا دست به او نزنیم و گفت «شما معطل من نشوید من سال‌ها منتظر این لحظه بودم».

وی یادآور شد: آمریکا سردار سلیمانی را به مرگ تهدید می‌کرد در حالی که حاج قاسم به آن‌ها جواب داد «مرا به آن چیزی که سال‌ها در کوه و دشت و بیابان دنبال آن هستم، تهدید نکنید»؛ لذا تقدس این دفاع به خاطر فرهنگ ایثارگری است چراکه رزمندگان ما از همه تعلقات دنیایی با شجاعت و مردانگی گذشتند.

تداوم راه دفاع مقدس در خدمت به مردم

عزیزی حرکت در جهت خدمت به مردم را ادامه راه دفاع مقدس دانست و افزود: امروز هم از خودگذشتگی، خدمت، تلاش و حل مشکل مردم ادامه فرهنگ دفاع مقدس است و در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی همان باور دفاع مقدس باید حاکم شود. روزگاری برای 100 متر سیم خاردار نیازمند دیگران بودیم، اما فرهنگ دفاع مقدس و روحیه جهادی ما را تبدیل به بزرگ‌ترین کشور از نظر تجهیزات کرد؛ روحیه‌ای که اگر امروز نیز در اقتصاد حاکم بود، شاهد بسیاری از مشکلات نبودیم.

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم کار کنیم، می‌توانیم، بیان کرد: امروز حل مشکلات مردم و خدمت به آنان که بدون چشم‌داشت 8 سال شجاعانه صبوری کردند، جهادی مقدس و وظیفه‌ای سنگین‌تر از دفاع مقدس است. توصیه ما این است که مدیران برای خدمت به مردم، از فرهنگ دفاع مقدس درس بگیرند زیرا اگر همان روحیه که بر دفاع مقدس حاکم بود امروز بر عرصه‌های مدیریتی حاکم بود، دست به گریبان مشکلات نبودیم. در دفاع مقدس هیچ وقت به دشمن اعتماد نکردیم، اما امروز به دشمن اعتماد می‌کنند غافل از اینکه این نگاه نمی‌تواند ایران اسلامی را به جلو ببرد.

عزیزی در ادامه با اشاره به مشکلات منطقه شوراب همچون فقدان راه مناسب، آب بهداشتی، بهداری، اورژانس، گاز، شرکت تعاونی، گلزار شهدا و ... اظهار کرد: این‌ها وظایف حاکمیتی است و حتماً باید حل و فصل شود، اما نیازمند تغییر نگاه‌ها نیز هستیم.

وی همچنین با اشاره به دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، بیان کرد: در این دیدار 2 هزار میلیارد تومان برای حل مشکلات استان بودجه گرفتیم، اما به راستی این مقدار بودجه در گستره استان پهناور فارس ناچیز است چراکه فقط یک پروژه آزادراه شیراز ـ اصفهان 1600 میلیارد تومان بودجه می‌خواهد؛ لذا باید نگاهمان را به پیشرفت کشور عوض کنیم.

عزیزی حل مشکلات را نیازمند همت همگانی دانست و تأکید کرد: بخش اعظمی از مشکلات با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی که تولید درآمد نیز برای آنان کند، قابل حل است وگرنه با بودجه دولت تنها چند پروژه را می‌توان جلو برد، بنابراین نیاز است سرمایه‌های سرگردان را به منطقه بیاوریم.

انتهای پیام
captcha