به گزارش ایكنا از فارس، افشین حیدری، فرمانده نیروی انتظامی جهرم امروز، 25 فروردینماه در جمع خبرنگاران گفت: مأموران اداره نظارت بر اماكن عمومی این فرماندهی بهمنظور پیشگیری و كاهش شیوع ویروس كرونا، اقدامات كنترلی و نظارتی را بهصورت ویژه از روز تصمیم شورای مبارزه و كنترل بیماری كرونا در شهرستان مبنی بر تعطیلی اصناف غیر ضرور در دستور كار خود قرار داده و از 524 واحد صنفی بازدید به عمل آوردند.
وی افزود: در اجرای این طرح به 381 واحد صنفی تذكر و 40 واحد صنفی بهعلت عدم توجه به قوانین و مقررات و عدم رعایت بهداشت بهمنظور پیشگیری و كاهش بیماری كرونا با دستور مقام قضایی پلمپ شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان جهرم ضمن تقدیر و تشكر از همكاری و همراهی صاحبان صنوف، رؤسای اتحادیهها، ادارات صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف، از شهروندان درخواست كرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف و عدم رعایت دستورالعملهای ستاد ملی مقابله با كرونا مراتب را از طریق شماره 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام