کد خبر: 3622810
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۷
حسینی به ایكنا خبر داد:

برپایی 10 اجلاسیه «نماز و فضای مجازی» طی سال جاری در فارس

گروه اجتماعی:‌ مسئول فرهنگی، آموزشی و روابط عمومی ستاد اقامه نماز فارس از برپایی 10 اجلاسیه نماز طی سال جاری در این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدشریف حسینی، مسئول فرهنگی، آموزش و روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، گفت:‌ ستاد اقامه نماز استان فارس امسال 10 اجلاسیه نماز پیش‌بینی کرده است که تمامی این برنامه‌ها در راستای اجلاس سراسری نماز است که با عنوان «نماز و فضای مجازی» آذرماه امسال در استان هرمزگان برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینكه اولین اجلاسیه نماز فارس فردا، 4 مردادماه در بوانات برگزار خواهد شد، افزود: سخنران اصلی این برنامه آیت‌الله کلانتری، نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری خواهند بود و همچنین امام جمعه، فرماندار، مسئولان شهرستان و ستاد اقامه نماز استان از دیگر حاضرین در این برنامه هستند.

حسینی با یادآوری اینكه قبلاً دستورالعملی به شهرستان‌های میزبان اجلاس مبنی بر فراخوان جمع‌آوری آثار مرتبط با موضوع اجلاس ارسال شده است، به حضور معاون امور استان‌ها و مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور در این برنامه اشاره کرد و افزود: به یاری خدا برنامه‌هایی را در با همکاری صدا و سیمای مرکز استان ضبط خواهیم كرد و جلسات متفرقه‌ای را با اصحاب رسانه، فعالین فرهنگی و فضای مجازی و همچنین یاوران نماز خواهیم داشت.

وی در ادامه از معرفی برگزیدگان فضای مجازی شهرستان بوانات که در حوزه نماز فعالیت دارند و همچنین منتخبینی که آثار خود را به دبیرخانه اجلاس شهرستان ارسال كرده‌اند، خبر داد و گفت: از معلم نمونه نمازی، دهیار و بخشدار نمونه نمازی، روحانی و امام جماعت نمونه نمازی، رئیس اداره نمونه نمازی و همچنین ورزشکار نمونه نمازی در این اجلاس تقدیر خواهد شد.

captcha