الگوی حرکتی بسیج در اقتصاد مقاومتی مبتنی بر نقش‌آفرینی مردمی است
کد خبر: 4067032
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۳

الگوی حرکتی بسیج در اقتصاد مقاومتی مبتنی بر نقش‌آفرینی مردمی است

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس با بیان اینکه این سازمان تلاش دارد بستر لازم و مناسب برای نقش‌آفرینی مردم در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی ایجاد کند، گفت: این الگویی است که امام راحل در قالب شجره طیبه بسیج آن را بنا کرد و این الگو به معنی نقش‌آفرینی مردم در راستای حل مسائل جامعه است.

اسماعیل قزل‌سفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی فارسبه گزارش ایکنا از فارس، اسماعیل قزل‌سفلی، رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس امروز، 6 تیرماه در جلسه تخصصی قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه ناحیه مقاومت عشایری استان فارس گفت: بسیج سازندگی تلاش دارد بستر لازم و مناسب برای نقش‌آفرینی مردم در حوزه‌های محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی ایجاد کند و این الگویی است  که امام راحل در قالب شجره طیبه بسیج آن را بنا کرد و این الگو به معنی نقش‌آفرینی مردم در راستای حل مسائل جامعه است.

وی تصریح کرد: بسیج سازندگی نیز در قالب قرارگاه اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از ظرفیت مردم در راستای رفع مشکلات جامعه گام بردارد.

قزل‌سفلی با اشاره به ابلاغیه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: سازمان بسیج مستضعفین قرارگاه اقتصاد مقاومتی را ذیل بسیج سازندگی سامان داد تا بسترهای لازم را برای نقش‌آفرینی مردم در حوزه اقتصاد و کمک به اقتصاد درون‌زا فراهم کند و این مسئله نقطه اصلی مأموریت بسیج سازندگی در بحث قرارگاه اقتصاد مقاومتی است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی فارس با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های جهادگران در حوزه اقتصاد مقاومتی گفت: کمک به افزایش تولید، تلاش برای بهبود امنیت غدایی، ایجاد فرصت‌های شغلی، تلاش بر کم کردن فاصله طبقاتی و بسترسازی برای ایجاد عدالت از مهم‌ترین برنامه‌ها و اهداف مجموعه بسیج سازندگی در این زمینه است. مهم‌ترین راهبردی که بسیج سازندگی در این زمینه دارد توانمندسازی مردم و تسهیل‌گری به جای تصدی‌گری است که به طور مثال در تحقق این مسئله یکی از این الگوها، صندوق‌های  قرض‌الحسنه اشتغالزای مردم‌یار بسیج است.

وی، صندوق‌های قرض‌الحسنه را یک الگوی موفق در حوزه اشتغال‌زایی، کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی خواند و افزود: بسیج سازندگی به عنوان یک دستگاه اجرایی مردم پایه، الگوی حرکتی خود را بر اساس نقش‌آفرینی مردم تعریف می‌کند و کمک به مردمی شدن اقتصاد را هدف اصلی خود می‌داند چرا که هرجا مردم وارد شده‌اند؛ مسیرها گشوده شده است.

انتهای پیام
captcha