سبک زندگی مهدوی در وصیت‌نامه امام حسن عسکری(ع)
کد خبر: 3931355
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۸

سبک زندگی مهدوی در وصیت‌نامه امام حسن عسکری(ع)

قائم مقام بنیاد مهدی موعود(عج) فارس با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) در وصیت‌نامه خود سبک زندگی مهدوی را برای شیعیان ترسیم کردند، به بیان نکاتی از این وصیت‌نامه درباره سبک زندگی منتظرانه و ویژگی‌های خانواده و جامعه منتظر پرداخت.

به گزارش ایكنا از فارس، حجت‌الاسلام محمدحسین حدائق، قائم مقام بنیاد مهدی موعود(عج) فارس امروز، 5 آبان‌ماه در جمع نمازگزاران حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) ضمن تبریك فرا رسیدن سالروز آغاز امامت امام زمان(ع) با بیان اینكه ائمه اطهار(ع) در طول عمر پر بركت خویش اشاره‌هایی به دوران غیبت داشتند و نكاتی را در این باره مطرح می‌فرمودند، گفت: امام حسن عسكری(ع) نیز در وصیت‌نامه خود سبك زندگی مهدوی را برای شیعیان ترسیم كردند.

وی نخستین سفارش آن امام همام را در وصیت‌نامه‌شان سفارش به تقوای الهی و رعایت كردن ورع و پاكی برشمرد و افزود: البته این مسئله نه تنها سفارش امام حسن عسكری(ع) بلكه سفارش تمام انبیاء و فرستادگان خداوند بوده است.

حدائق با بیان اینكه امام حسن عسكری(ع) در این وصیت‌نامه راه و رسم رسیدن به جامعه منتظر را بیان می‌كنند، گفت: جامعه‌ای منتظر است و می‌تواند سالم باشد و خانواده‌ای سعادتمند است كه در آن تقوای الهی و دوری از حرام رعایت شود و آرامش در جامعه‌ای است كه گناهی در آن رخ ندهد و نافرمانی خدا نباشد.

قائم مقام بنیاد مهدی موعود(عج) فارس ادامه داد: در جامعه‌ای كه اختلاس و رشوه‌خواری وجود نداشته باشد و بزرگ و كوچك و پیر و جوان، مسؤل و غیرمسؤل در هر پست و مقام و هر لباسی سمت حرام نرود و به همین ترتیب در خانواده‌ای كه پدر و مادر و فرزندان به سمت حرام نروند، آرامش وجود خواهد داشت.

وی با تأكید بر اینكه اگر حدود الهی رعایت شود، جامعه به سعادت می‌رسد، گفت: جامعه‌ای دچار تشویق و انحرافات متعدد می‌شود كه اهل آن از خدا دوری كنند و فرقی هم نمی‌كند كه خواص یا عوام این كار را انجام دهند لذا بزرگان دین دائماً توصیه به مراقبت و پرهیز از لقمه حرام دارند.

رضایت خداوند؛ راز ماندگاری كارها

حدائق، دومین سفارش امام حسن عسكری(ع) درباره سبك زندگی مهدوی را انجام كار و تلاش فقط برای خدا برشمرد و گفت: اگر كار می‌كنیم یا حرف می‌زنیم باید فقط برای رضای خدا باشد و آن كاری ارزشمند و ماندگار است كه برای رضای خدا انجام شود به‌عنوان مثال قیام امام حسین(ع) كه تنها برای رضای خدا انجام شد، بعد از گذشت 1400 سال هنوز هم زنده است.

وی با تأكید بر اینكه در سبك زندگی منتظرانه تمام كارها فقط برای رضای خداست، گفت: سومین وصیت امام حسن عسكری(ع) در این رابطه رعایت راستگویی است. مسؤل خادم مردم است و باید به مردم خدمت كند و اگر مردم به او اعتماد كردند و رأی آورد، نباید دروغ بگوید و باید مشی راستگویی را در پیش گیرد.

قائم مقام بنیاد مهدی موعود(عج) فارس، چهارمین وصیت‌نامه امام حسن عسكری(ع) و چهارمین ركن زندگی منتظرانه را امانت‌داری توصیف كرد و گفت: جامعه‌ای منتظر است كه مردمانش امانت‌دار باشند. اهمیت امانت‌داری در سیره اهل بیت(ع) چنان است كه امام سجاد(ع) فرمدودن اگر قاتل پدرم، یعنی شمر من را امین خود نسبت به نگه‌داری شمشیری كه به وسیله آن پدرم را شهید كرد، بداند، من امانتش را نگه می‌دارم و سالم به او بازمی‌گردانم.

وی با تأكید بر اینكه در سیره اهل بیت(ع)‌ امانت‌داری حتی نسبت به بدترین و شقی‌ترین انسان‌ها هم آمده است، گفت: متأسفانه ما نسبت به خودمان هم امانتدار نیستیم بلكه باید نسبت به چشم، گوش، زبان و سلامتی امانت‌دار باشیم.

حدائق با بیان اینكه ركن پنجم یك جامعه موفق و خانواده منتظر رعایت حقوق دیگران است، گفت: امام حسن عسكری(ع) منشور حقوق بشر را زمانی می‌نویسد كه از این مبانی در آن دوران هیچ خبری نبوده است. اگر كسی حقوق دیگران را رعایت نكند آرامش از خانواده و جامعه رخت بر می‌بندد.

انتهای پیام
captcha