نخبگان قرآنی را به حال خود رها نکنیم / مجلس زمینه‌ساز تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن باشد
کد خبر: 3906660
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
مجلس یازدهم و جامعه قرآنی؛ انتظارات و نیازها/ 12

نخبگان قرآنی را به حال خود رها نکنیم / مجلس زمینه‌ساز تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن باشد

حافظ بین‌المللی قرآن كشورمان در تبیین انتظارات جامعه قرآنی از نمایندگان مجلس گفت: انتظار می‌رود نخبه‌ای كه در مسابقات بین‌المللی رتبه كسب می‌كند بعد از آن به حال خود رها نشود و از تجربیات او برای تربیت نسل‌های بعد استفاده شود.

مجتبی فردفانی، حافظ بین‌المللی قرآن، در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، در تبیین انتظارات جامعه قرآنی از نمایندگان مجلس گفت: نخبگان قرآنی، كه در عرصه‌های مختلف بین‌المللی برای كشور  افتخار می‌آفرینند، مسلماً ظرفیت‌های خوبی هستند كه نباید از آنان غافل شد و انتظار می‌رود نخبه‌ای كه در مسابقات بین‌المللی رتبه كسب می‌كند بعد از آن به حال خود رها نشود و از تجربیات او برای تربیت نسل‌های بعد از آن استفاده شود.

فردفانی اظهار كرد: پیشنهاد می‌كنم كه نمایندگان مجلس نشستی هر 6 ماه یا سالی یک بار با نخبگان و پیشكسوتان قرآنی كشور داشته باشند و از اظهارنظرات و درخواست‌های آنان استفاده كنند زیرا این افراد به دلیل انس و الفتی كه با قرآن دارند، می‌توانند پیشنهادهای خوبی برای اعتلای فرهنگ اسلامی در جامعه داشته باشند. در این نشست‌ها می‌توان آسیب‌شناسی از وضعیت فرهنگی و فعالیت‌های قرآنی كشور داشت و در این رابطه راهكارهای اجرایی و عملیاتی را از قرآنیان شنید و استفاده كرد.

وی با بیان اینكه نخبگان قرآنی می‌توانند مشاوران فرهنگی خوبی برای مسئولان و نمایندگان مجلس باشند و خوب است كه به این مسئله توجه ویژه شود، گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند كه باید در كشور 10 میلیون حافظ قرآن تربیت كنیم، اما هنوز این مسئله محقق نشده است، بنابراین مجلس باید زمینه‌ساز تحقق فرمایش مقام معظم رهبری باشد و لازمه این كار هم بهره‌مندی از ظرفیت نخبگان و اساتید قرآنی است.

وی از نمایندگان مجلس درخواست كرد كه با مراكز و جامعه قرآنی ارتباط داشته باشند و ادامه داد: گاهی مشكلات فقط مربوط به مسائل مالی نیست، بلكه  به عدم‌ اطلاع‌رسانی نمایندگان یا مسئولان مربوط می‌شود.

فردفانی بر اهمیت ارائه تسهیلات به نخبگان قرآنی تأكید كرد و گفت:‌ نمایندگان مجلس یكسری تسهیلات را به نخبگان قرآنی به خصوص كسانی كه در عرصه‌های بین‌المللی خوش درخشیده‌اند،‌ تخصیص دهند به‌عنوان مثال در بحث سربازی تسهیلاتی برای كسانی كه حداقل 15 سال از عمر خود را در كار قرآن صرف كرده و با سختی فراوان در عرصه بین‌الملل افتخار كسب كرده‌اند، در نظر گرفته شود. چگونه است كه برای ورزشكاران ملی و بین‌المللی تسهیلات بسیار خوبی ارائه می‌شود، اما برای نخبگان قرآنی انجام نمی‌شود؟ چرا نباید به قرآن به اندازه ورزش اهمیت داد، مگر جز این است كه ترویج فرهنگ قرآنی و تكریم قرآنیان مصون‌سازی فرهنگی جامعه را در پی خواهد داشت.

وی در پایان اظهار كرد: خوب است كه از ظرفیت نخبگان قرآنی به خصوص در دوران سربازی و بخش‌های قرآنی پادگان‌ها و مراكز نظامی استفاده شود تا بتوانند تجربیات و دانسته‌های خود را در اختیار سربازان قرار داده و از این طریق مشتاقانی را برای ادامه فعالیت در راه قرآن جذب كنند تا شاهد تربیت نسل‌های بعدی قرآنی در كشورمان باشیم.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha