دومین ماراتن برنامه‌نویسی سلامت برگزار شد
کد خبر: 3806964
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱

دومین ماراتن برنامه‌نویسی سلامت برگزار شد

گروه دانشگاه ــ دومین ماراتن برنامه‌نویسی کشور در حوزه سلامت با رقابت ١٢٠ نفر و در قالب ٢٠ تیم به میزبانی پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از دفتر ارتباط با صنعت پردیس دانشگاه صنعتی شریف، علی سلک غفاری، رئیس پردیس بین‌الملل دانشگاه شریف درباره ماراتن برنامه نویسی سلامت کشور در جزیره کیش و با اشاره به نامگذاری سال ۱۳۹۸ از سوی مقام معظم رهبری به سال رونق تولید، گفت: پردیس دانشگاه شریف برای تحقق این شعار در راستای تربیت دانشجویان کارآفرین در دانشگاه‌های نسل سوم به دنبال برداشتن گام‌های اساسی و جدی جهت تقویت زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری است.

رئیس رویداد ماراتن برنامه‌نویسی سلامت ادامه داد: ماراتن بین‌المللی برنامه‌نویسی سلامت یک رویداد مهم استارت‌آپی حوزه سلامت کشور است که با حمایت ویژه و مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه ام‌آی‌تی با محوریت پردیس دانشگاه صنعتی شریف در جزیره کیش در حال برگزاری است که هماهنگی و تنظیم جلسات جهت شناسایی چالش‌ها پیش روی سلامت کشور و همچنین اطلاع‌رسانی و ثبت‌نام تیم‌ها از ۶ ماه پیش در دستور کار جدی این دانشگاه قرار گرفته است.

غفاری به تشریح شیوه برگزاری ماراتن پرداخت و گفت: در نهایت ۲۰ تیم داخلی و خارجی از روز شنبه و به مدت ۷۲ ساعت در قالب یک مسابقه جذاب و نفس‌گیر تا نهم اردیبهشت‌ماه در جریزه کیش دور هم جمع شده‌اند. در این رقابت فشرده مربیان و منتور‌های با تجربه و صاحب‌نام در حوزه سلامت و برنامه‌نویسی وب و موبایل ایران در کنار شرکت کنندگان حضور داشته تا با ارائه تجربیات خود آن‌ها را در طول ماراتن راهنمایی کنند که در نهایت در روز اختتامیه هیئت داوران به تیم‌های شرکت‌کننده امتیاز خواهند داد.

وی همچنین با تاکید بر اهمیت برگزاری ماراتن‌هایی از این قبیل بیان کرد: با حمایت اساتید دانشگاه صنعتی شریف و مربیان داخلی و خارجی دوره‌هایی جهت توانمندسازی تیم‌ها برای تبدیل شدن به یک کسب و کار نوپا و دانش بنیان و ورود به بازار‌های داخلی و منطقه‌ای در نظر گرفته‌ایم. در واقع پردیس دانشگاه شریف در نظر دارد با برگزاری رویداد‌هایی از این قبیل به معرفی ظرفیت بالای نخبگان و خبرگان داخلی در راستای حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل سوم کارآفرین محور و همچنین توسعه فرهنگ اشتغال‌زایی دانش بنیان و ارتقا زیست‌بوم کارآفرینی و فناوری کشور گام مثمر ثمری را بردارد.

سجاد سنگسری، دبیرکل ماراتن برنامه‌نویسی سلامت کشور هم درباره این ماراتن که در پردیس بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف در جزیره کیش در حال برگزاری است، گفت: سال جاری با نگاه عمیق تدبیر مقام معظم رهبری همانند سال‌های گذشته با موضوع اقتصاد، تولید و اشتغال، عجین شده که این امر حاکی از اهمیت و توجه دقیق ایشان به موضوعات اساسی و کلیدی کشور از قبیل اقتصاد دانش‌بنیان، ارزش‌آفرینی از علم و دانش و رونق تولید است.

دبیر‌کل مارتن برنامه نویسی سلامت ادامه داد: با توجه به اهمیت و ضرورت توسعه پایدار سلامت، برگزاری رویداد‌هایی با محوریت حل چالش‌ها و نیازمندی‌های کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به‌طوری‌که دومین ماراتن برنامه‌نویسی سلامت کشور با هدف شناسایی، جذب و به‌کارگیری برنامه نویسان و افراد خوش‌فکر، خلاق و صاحب ایده در جهت حل و فصل نیازمندی‌های کشور در حوزه سلامت به کمک جوانان توانمند گام‌های مثمر ثمری را بردارد.

وی با اشاره به وضعیت اشتغال جوانان در کشور خاطر‌نشان کرد: درصد قابل توجهی از افراد تحصیل کرده دانشگاهی بیکار هستند که یکی از راهکار‌های رفع این مشکل شکل‌گیری کسب و کار‌های استارتاپی و دانش بنیان ابتدا در کشور و سپس در مسیر صادرات فناوری‌های نوین راهبردی است.

وی بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد معرفی ظرفیت‌های بالای حوزه سلامت کشور در راستای توسعه فرهنگ اشتغال‌زایی دانش بنیان و همچنین ایجاد و ارتقاء زیست‌بوم کارآفرینی و ترویج ضرورت حرکت دانشگاهیان و جوانان خلاق و کارآفرین و نخبه به سمت کسب و کار‌های نوپا با تکیه بر حل و فصل مقتضیات و چالش‌های بومی، به کمک دانشجویان، کارآفرینان و سرمایه گذاران علاقه‌مند به این زمینه است.

سنگسری افزود: بومی‌سازی سامانه‌های داخلی حوزه سلامت، ارتقا و صادرات فناوری با کمک بخش خصوصی و کارآفرینان برتر می‌تواند در تقویت زیست بوم نوآوری و فناوری سهم عمده‌ای داشته باشد.
 
وی همچنین مدت زمان این ماراتن را ۷۲ ساعت و تعداد شرکت کنندگان را بالغ بر ۱۲۰ نفر در ۲۰ تیم اعلام کرد.

پردیس دانشگاه صنعتی شریف در جزیره کیش در راستای تربیت دانشجویان کارآفرین در دانشگاه‌های نسل سوم به دنبال برداشتن گام‌های اساسی و جدی جهت تقویت زیست‌بوم کار‌آفرینی و نوآوری است.

انتهای پیام
captcha