شهرك سلامت شيراز بزرگ‌ترين پروژه اقتصاد مقاومتی است
کد خبر: 3503303
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵
ایمانیه:

شهرك سلامت شيراز بزرگ‌ترين پروژه اقتصاد مقاومتی است

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیگیری برای راه‌اندازی شهر سلامت را از اولویت‌های این دانشگاه و بزرگ‌ترین پروژه اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت برشمرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، محمدهادی ایمانیه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز امروز، 12 خردادماه در نشست شورای هماهنگی کلان منطقه 5 دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در شیراز برگزار شد، با تاكيد براينكه به کمک این نشست‌ها مي‌توان به هم‌افزايي براي ارتقای خدمات سلامت دست يافت، گفت: این نشست، با توجه به مصوبه‌های مشترک بين هشت دانشگاه و دانشكده علوم پزشكي در کلان منطقه 5 تشکیل شده است.
وی با اشاره به سابقه تشکیل هیئت امنا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، گفت: از سال 1370، هیئت امنا در این دانشگاه تشکیل شد و از ابتدا تاكنون، 56 نشست رسمی و 5 نشست فوق‌العاده برگزاري كرده كه دستاورد آنها، 156 تبصره اجرایی بوده است.
ایمانیه با يادآوري اينكه، آیین‌نامه‌های پایه‌ای و ریشه‌ای مانند مسائل مالی، اداری، ساختاری و بودجه‌ای مهمترين اين مصوبات بوده بوده است، به دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز اشاره و اضافه كرد: استان فارس توانست طرح تحول بهداشت را به عنوان یک اولویت مهم سلامت، بر مبنای پزشک خانواده اجرا كرده و با پزشک خانواده، خدمات سلامت را به حاشیه شهرها بكشاند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه پزشک خانواده، راهکار اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت است، گفت: اجرای این برنامه در استان فارس با کاهش سالانه 100میلیارد تومان از جیب مردم همراه بوده است.
ایمانیه، پیگیری برای راه‌اندازی شهر سلامت را از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بزرگ‌ترین پروژه اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت برشمرد كه زمينه‌ساز جهش کلان در اقتصاد استان و اشتغال پزشکان و افراد غیرپزشک خواهد بود.
وی از موقعیت استان فارس در زمینه گیاهان دارویی، به عنوان یک فرصت اقتصادی یاد و اضافه کرد: با توجه به رشد بیش از یکصد گونه گیاه دارویی در استان، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نشست‌های منظمی را با جهاد کشاورزی و استانداری برگزار کرده تا بتوانیم تا پایان امسال، شاهد رشد چند برابری صادرات این محصول باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کاهش مصرف منطقی دارو را گامی دیگر برای اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت کشور دانست و گفت: این اقدام، در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رقم خورد و هم اکنون با راه‌اندازی سامانه‌ای برای این موضوع در دانشگاه که مورد تقدیر وزارت بهداشت قرار گرفت، صرفه‌جویی‌های داروخانه‌های بیمارستان‌ها در منطقه، ثبت نرم‌افزاری می‌شود که باعث آگاهی از میزان صرفه جویی‌ها شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز با اشاره به فعالیت 52 مرکز جامع سلامت در استان فارس، ادامه داد: تعدادی مرکز دیگر هم در حال راه‌اندازی است که در این مراکز، برای ارتقای سلامت آینده مردم فارس، در حال بیماریابی، به ویژه در زمینه بیماری‌های غیرواگیر هستیم.
ايمانيه از پیگیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در راه‌اندازی ستاد حوادث ترافیکی استان، به عنوان تلاشی دیگر در راستای ارتقای سلامت مردم استان فارس یاد و اضافه كرد: نشست‌های این ستاد هفتگی است تا بتوانیم با توجه به پرتردد بودن جاده‌های استان، برای کاهش سوانح ترافیکی در فارس اقدامي موثر انجام دهيم.
captcha